Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Προσκλήσεις στον αγώνα φιέστας Ολυμπιακού -Πανιωνίου

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι ο Ολυμπιακός ενόψει της γιορτής για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος, προτίθεται να μοιράσει προσκλήσεις στους μαθητές των δημοτικών σχολείων για τον αγώνα φιέστα του Ολυμπιακού-Πανιωνίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/4/13 και ώρα 7:00 το απόγευμα, στο στάδιο Καραϊσκάκη . Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν θα πρέπει έως αύριο Πέμπτη 18/4/13 να δηλώσουν συμμετοχή ονομαστικά στην διεύθυνση του σχολείου . Η κάθε πρόσκληση θα αφορά ένα παιδί με ένα συνοδό . Η  μετακίνηση και η είσοδος των ενδιαφερομένων στο γήπεδο θα γίνει αποκλειστικά με ευθύνη των γονέων.
Την παραλαβή και παράδοση των εισιτηρίων-προσκλήσεων θα αναλάβει εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων ο Τσίγγερης Βασίλης (τηλ. επικοινωνίας 6983507439) . Ο τόπος συνάντησης και παράδοσης των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί με νεότερη ανάρτηση .