Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Ουσιαστικές παρεμβάσεις

Ουσιαστικές παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας από συνεργείο του κου Δημόπουλου , τεχνικού συμβούλου κου Δημάρχου , ο οποίος με προσωπική του εργασία και οργάνωση του συνεργείου του έκλεισε τις ρηγματώσεις και τους αρμούς διαστολής του κτιρίου προκειμένου να μην εισέρχονται βρόχινα νερά , επισκεύασε την κολώνα επί της οδού Αναπαύσεως η οποία είχε υποστεί σημαντική διάβρωση και εισέρχονταν νερά στο χημείο και στην αίθουσα εκδηλώσεων , καθάρισε περιμετρικά το πίσω μέρος του κτιρίου το οποίο είχε γεμίσει απο χόρτα και γρασίδι λόγω της υγρασίας , βοήθησε στην απόφραξη των αποχετευτικών φρεατίων τα οποία δεν είχαν καθαρισθεί ποτέ με αποτέλεσμα όλο το νερό να συσσωρεύεται και να διαβρώνει το έδαφος και τέλος χρωμάτισε τις εισόδους του κτιρίου,κάγκελα αιθουσών ενώ παράλληλα έβαψε και σημαντικό τμήμα τοιχοποίας στο κτίριο του Γυμνασίου-Λυκείου. Εργασίες  για τις οποίες τον ευχαριστούμε θερμά , αναμένοντας περαιτέρω υποστήριξη και βοήθεια για την ανανέωση και συντήρηση του σχολείου μας , δεδομένου ότι οι εργασίες αυτές θα έπρεπε ήδη να έχουν πραγματοποιηθεί και να πραγματοποιούνται από τα συνεργεία του Δήμου , τα οποία παρά τις οχλήσεις μας είτε αργούν να εμφανιστούν είτε εμφανίζονται και δουλεύουν δυσανασχετώντας !!!                                          Εξαίρεση αποτελεί το τμήμα πρασίνου του Δήμου το οποίο παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά ,προσπαθεί και αποδίδει τα μέγιστα.

ΠΡΙΝ
ΤΩΡΑ