Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Καλή Σαρακοστή μετά τις Απόκριες

Η περίοδος του καρναβαλιού και των Αποκρεών  περατώθηκε με το σχολικό αποκριάτικο πάρτι την Παρασκευή 15/3/13 , που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Ο Σύλλογος Γονέων όπως κάθε χρόνο , πρόσφερε φαγητό και χυμό για όλα τα παιδιά, σε μία γιορτή που συμμετείχαν όλοι οι μαθητές και δάσκαλοι του σχολείου οι οποίοι μεταμφιέστηκαν , διασκέδασαν και χόρεψαν σε πείσμα των καιρών . Απονεμήθηκαν συμβολικά βραβεία στους μαθητές και δασκάλους για την καλύτερη σε έμπνευση και εκτέλεση , μεταμφίεση !!! Ευχόμαστε με υγεία και του χρόνου !!!

Ευχόμαστε σε όλους τους γονείς , δασκάλους και παιδιά Καλή Σαρακοστή  ,με υγεία και δύναμη σε όλους. Η Σαρακοστή ή Τεσσερακοστή είναι μία χριστιανική χρονική περίοδος νηστείας 40 ημερών , περίοδος προετοιμασίας για την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα. Είναι η αρχαιότερη από τις νηστείες της Ορθόδοξης Εκκλησίας και διαρκεί από την Καθαρή Δευτέρα έως την Κυριακή των Βαϊων .