Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ !!!

Ο Δήμος μας φέτος αποφάσισε να ονομάσει τα κούλουμα ''συμμετοχικά'' , σας αναρτούμε την σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση σας :

ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2013
Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013
Χώρος Ανάπλασης (παραλία Λιπασμάτων)

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Καθαρής Δευτέρας (ΚΟΥΛΟΥΜΑ), ο Δήμος μας προτίθεται να αναβιώσει τον θεσμό αυτό, έχοντας την πεποίθηση ότι τέτοιες εκδηλώσεις ψυχαγωγούν τους δημότες μας ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, εξαιτίας των οικονομικών δυσχερειών. Ο εορτασμός της Καθαρής Δευτέρας εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτιστικής ανάπτυξης των δημοτών μας και δίνει την ευκαιρία σε όλους ανεξαιρέτως τους κάτοικους των περιοχών μας να γνωρίσουν τα ήθη και τα έθιμα της χώρας μας, καλλιεργώντας με αυτόν τον τρόπο το πνευματικό και πολιτιστικό επίπεδό τους.

Φέτος η εκδήλωση αυτή, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2013, στον χώρο ανάπλασης (παραλία Λιπασμάτων), θα έχει ένα συμμετοχικό χαρακτήρα, καθώς διάφοροι πολιτιστικοί σύλλογοι – φορείς και αρκετοί επαγγελματίες που δρουν στην περιοχή μας θα συμβάλλουν στην πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης.

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και να τοποθετήσετε την ενημερωτική αφίσα που ακολουθεί στον πίνακα ανακοινώσεών σας.

Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας και περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί με παραδοσιακά εδέσματα, χορούς και μουσική από μουσικοχορευτικά συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                         ΛΟΥΚΑΣ Ν. ΤΖΑΝΗΣ