Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Επίδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας

Σήμερα , ημέρα Δευτέρα 25/2/13, ο Σύλλογος μας , επίδωσε το ψήφισμα διαμαρτυρίας , που αποφασίστηκε στην έκτακτη Γενική Συνέλευση και υπεγράφη από 123 γονείς ,στο γραφείο κου Δημάρχου και Αντιδημάρχου Παιδείας . Η συζήτηση που ακολούθησε με τον κο Αντιδήμαρχο Παιδείας , είχε ως σκοπό την κατάθεση των απόψεων και προτάσεων όπως αυτές αναφέρονται στο ψήφισμα διαμαρτυρίας , γεγονός το οποίο θέλοντας και μη ,έγινε αντιληπτό και κατανοητό από τον κο Αντιδήμαρχο .
Τα αποτελέσματα της σημερινής επίσκεψης ήταν τα εξής :
1. Να προγραμματισθεί νέος έλεγχος του κτιρίου για την στατικότητα και την αντισεισμικότητα του και να εκδοθεί νέο εμπεριστατωμένο πόρισμα.
2. Να τεθεί προς συζήτηση και σχεδιασμό η ανάθεση εργολαβίας για την ανακατασκευή της μόνωσης και συγκεκριμένα να τεθεί προς συζήτηση σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στον ΟΣΚ , παρουσία κυρίων Δημάρχου και Αντιδημάρχου Παιδείας .
3. Να ξεκινήσουν άμεσα εργασίες επισκευής των ρηγματώσεων που έχουν παρατηρηθεί στους αρμούς του κτιρίου.
4. Να τεθεί ,με ευθύνη του κου Αντιδημάρχου Παιδείας , το θέμα του σχολείου μας στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου , γεγονός για το οποίο θα ενημερωθούμε και θα είμαστε παρόν.

Ήδη απ'ότι γνωρίζουμε μετά την επίσκεψη μας στο Δήμο , δρομολογήθηκαν εξελίξεις για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν και στηρίζουν την πρωτοβουλία μας αυτή και να είναι σίγουροι ότι ενωμένοι θα διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούνται τα παιδιά μας , αξιοπρεπή- ασφαλή διαβίωση και δωρεάν παιδεία για όλους !!!