Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Η χορωδία του σχολείου μας

Δύο χρόνια έχουν περάσει περίπου , από την στιγμή που στο σχολείο μας δημιουργήθηκε σχολική χορωδία. Μαθητές από την Δ'-Ε'-ΣΤ' τάξη επιλέγονται από την δασκάλα μουσικής κα Αγγέλου Μαρία και παρουσιάζουν τα μουσικά έργα τους σε πολιτιστικές εκδηλώσεις . Έχοντας τα εφόδια και την καθοδήγηση από δασκάλα η οποία έχει τεράστια εμπειρία (ενορχήστρωση χορωδίας Ποιμενικού Αυλού ) , ευελπιστούμε στην συνέχιση και στην καθιέρωση αυτής της χορωδίας .

Το σχολείο μας , μοναδικό από τα δημόσια σχολεία του Δήμου , συμμετείχε με την χορωδία μας στην πανδημοτικη εορταστική εκδήλωση για τους Τρείς Ιεράρχες ,στο πνευματικό κέντρο του Αγ.Γεωργίου . Συγχαρητήρια στα παιδιά ,στην δασκάλα κα Μαρία Αγγέλου και στην διεύθυνση του σχολείου μας ,που με θέληση και προγραμματισμό αναδεικνύουν το σχολείο μας και τις δυνατότητες των μαθητών μας.