Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών

Λόγω του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο μαθήματα στα σχολεία. Ο Σημαιοφόρος , οι παραστάτες και μαθητές της Ε'-ΣΤ΄ τάξεων θα παρευρεθούν στην πρωινή δοξολογία στον Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως.

Στα πλαίσια εορτασμού του Δήμου και σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Αγ.Γεωργίου Κερατσινίου θα πραγματοποιηθεί πανδημοτική εορταστική εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχει η χορωδία του σχολείου μας υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της δασκάλας μουσικής κας Αγγέλου Μαρίας.
Η εκδήλωση θα γίνει στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας στην οδό Κρήνης και Ανδρούτσου (στο πλάι του ναού, μία στάση πριν το τέρμα του τρόλευ 17). Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση θα πρέπει να βρίσκονται στο πνευματικό κέντρο 6.30 μμ φορώντας τα ρούχα της παρέλασης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Λουκά Τζανή, επίκαιρη ομιλία της κας Μερόπης Σπυροπούλου – ομότιμης καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες και η οικογένεια», απόδοση τιμής σε εκπαιδευτικούς, μουσική και τραγούδια από χορωδίες Σχολείων και Ενοριών του Δήμου. Δεξίωση και προσφορά αναμνηστικών δώρων στους εκπαιδευτικούς.