Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Παραδοσιακοί χοροί

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας, συνεχίζονται τα μαθήματα των παραδοσιακών χορών τόσο για τους ενήλικους όσο και για τα παιδιά .
Οι παραδοσιακοί μας χοροί προσφέρουν επικοινωνία, ψυχαγωγία, άσκηση και εκπαίδευση. Είναι το μέσο έκφρασης έντονων συναισθημάτων κάθε Έλληνα ανεξάρτητα απο την καταγωγή του και παρουσιάζουν τεράστια ποικιλία. Κάθε περιοχή της Ελλάδας έχει τους δικούς της χορούς, οι οποίοι διαφέρουν ακόμη και από χωριό σε χωριό. H εκμάθηση τους είναι ευχάριστη και προσφέρουν στα παιδιά και στους μεγάλους, τη δυνατότητα να γυμναστούν και να γνωρίσουν την παράδοση του τόπου τους.
Σας περιμένουμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας ,κάθε Τρίτη βράδυ 8:00-9:00 τους ενήλικες και κάθε Πέμπτη βράδυ 8:00-9:00 για τα παιδιά . Στο τέλος της χρονιάς μικροί και μεγάλοι θα αναδείξουμε τα <ταλέντα> μας  , σε γιορτή που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος.