Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Διάθεση τροφίμων

Ο Σύλλογος μας στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης που επιδεικνύει , συνεχίζει να διαθέτει τρόφιμα σε αρκετές οικογένειες που το έχουν ανάγκη και που έχουν βρεθεί αυτό το διάστημα σε δύσκολη κατάσταση. Προκειμένου συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε την βοήθεια σας και την συμπαράσταση σας , προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί , όπως :

ΓΑΛΑΤΑ
ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ-ΚΡΕΜΕΣ
ΛΑΔΙ
ΨΩΜΙ ΤΟΣΤ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ)
ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ-ΜΕΡΕΝΤΑ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ
ΟΣΠΡΙΑ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΧΥΜΟΥΣ (ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ)

Εκτός από τα ανωτέρω σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος συνεισφέρει καθημερινά στο ολοήμερο , υλικά για σάντουιτς, για τα παιδιά που δεν δύναται να έχουν το δικό τους κολατσιό.

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι από τα τέλη Φλεβάρη θα διανέμονται στα Δημοτικά σχολεία , πρωινό για όλα τα παιδιά , το οποίο θα συμπεριλαμβάνει γάλα,φρούτο και τοστ . Ευελπιστούμε  για την πραγματοποίηση αυτού του πρόγραμματος , για το οποίο όλο το γονεικό κίνημα διεκδικούσε αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και φίλους για την έως σήμερα συνεισφορά τους , καθώς και την ποδοσφαιρική ομάδα Νέων Δραπετσώνας που σε συνεργασία με τους Γιατρούς του κόσμου επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο .

1 σχόλιο:

1. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΡΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ (Δ.Π)