Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Επισκευή κτιρίου

Με αφορμή το πόρισμα της αυτοψίας το οποίο εκδόθηκε από την αρμόδια υπηρεσία της πολεοδομίας του Δήμου , το ΔΣ του Συλλόγου επισκέφτηκε σήμερα το γραφείο του κου Αντιδημάρχου Παιδείας και συζήτησε το θέμα που απασχολεί το σχολείο μας με τον κ. Καψοκόλη Π.
Ο Σύλλογος μας τον διαβεβαίωσε ότι θα αντιδράσει με οποιοδήποτε τρόπο σε περίπτωση που οι επικείμενες εργασίες επισκευής έχουν πρόχειρο χαρακτήρα ,προκειμένου εξοικονομηθούν χρήματα.Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας ,μας οδήγησαν στο συμπέρασμα αυτό δεδομένου ότι οι συναρμόδιες υπηρεσίες , διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών , πολεοδομίας ,τεχνικού συμβούλου και συνεργείων προτείνουν διαφορετικές λύσεις για τον τρόπο κάλυψης των κενών που έχουν παρατηρηθεί στους αρμούς ένωσης των κτιρίων. Τονίσθηκε από πλευράς μας ότι όσα χρήματα και να χρειασθούν θα πρέπει να διατεθούν άμεσα από κονδύλια του δήμου για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική λύση και όχι για παρεμβάσεις μορφής<πασαλείματος> .
Παρουσία και του τεχνικού συμβούλου του κ. Δημάρχου, κο Δημόπουλο ο οποίος στέκεται και μας βοηθάει στα προβλήματα του σχολείου μας , μας διαβεβαίωσαν ότι θα επιλεχθεί η καλύτερη λύση ,έστω και η πιο δαπανηρή προκειμένου ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες .
Δόθηκε εντολή για αγορά των κατάλληλων υλικών και δρομολογήθηκε η έναρξη εργασιών για τις επόμενες ημέρες και εφόσον ο καιρός το επιτρέψει .

1 σχόλιο:

1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΥΡΩ ΝΤΑΖΑΝΗ

ΑπάντησηΔιαγραφή