Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Θεατρική παράσταση '' Ο Ταξιδευτής''

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη από το σχολείο επίσκεψη , των μαθητών του σχολείου μας, στο θέατρο Αλέκα , για να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση '' Ο Ταξιδευτής''.

'' Η ομάδα Art-Ποιείο  ανεβάζει την παράσταση «Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ», βασισμένη στην ιδέα του παραμυθιού «ο Μικρός Πρίγκιπας».

Η κεντρική ιδέα επικεντρώνεται στην πορεία ενός παιδιού προς την ενηλικίωση και το δρόμο, που ενώνει αυτό το ταξίδι. Με γνώμονα την ιδέα ότι όταν συνδέονται διαφορετικά είδη τεχνών δημιουργείται ένα σημαντικό αποτέλεσμα, στήσαμε μια παράσταση, όπου η μουσική μπλέκεται με το θέατρο, το χορό, το τραγούδι, τον αυτοσχεδιασμό και την εικονική πραγματικότητα. Μέσα από την παράσταση -το βιωματικό  παιχνίδι-  δίνεται  η ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν  το θέατρο και την αξία του, να παρακολουθήσουν ένα θέαμα υψηλής αισθητικής γεμάτο χρώμα, παιχνίδι και γνώση.''
.
Τα παιδιά θα πρέπει να είναι στο σχολείο στις 8:15 και θα επιστρέψουν στις 12:45.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.