Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Κάλεσμα αλληλεγγύης

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης , σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων  στο γραφείο του Συλλόγου , προκειμένου ενισχύσουμε οικογένειες και μαθητές του σχολείου μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης. Η διανομή των τροφίμων θα γίνεται από το γραφείο του Συλλόγου μας , κατόπιν συννενόησης με την κα Διευθύντρια και με τα μέλη του Συλλόγου.
Καλούμε όσους γονείς αντιμετωπίζουν δυσκολίες να αποτανθούν στο Σύλλογο Γονέων ,ο οποίος θα σταθεί δίπλα τους με όσες δυνατότητες διαθέτει.

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της στήριξης του Συλλόγου για κάλυψη διατροφικών αναγκών των μαθητών ,σας γνωρίζουμε ότι στηρίζουμε καθημερινά με τρόφιμα τα τμήματα του ολοήμερου .
     Μπορείτε να προσφέρετε εθελοντικά , τρόφιμα συσκευασμένα (όχι ληγμένα) που δεν χρειάζονται ψυγείο και κυρίως:

-          Γάλατα (μακράς διάρκειας)
-          Παιδικές τροφές
-          Ρύζι
-          Ζυμαρικά
-          Όσπρια
-          Λάδι
-          Κονσέρβες
-          Δημητριακά
-          Γλυκίσματα
-          Αλεύρι
-          Ζάχαρη
-          Αλάτι
-          Ξηρούς καρπούς

Οι γονείς μπορούν να δίνουν τις προσφορές τους στα μέλη του Συλλόγου, οι οποίοι θα τα συγκεντρώνουν στο γραφείο μας , εντός του σχολείου, από Δευτέρα έως Παρασκευή ,κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών , καθώς και κάθε Σάββατο στις ώρες των δραστηριοτήτων (11:00-14:00).

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου