Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ            Αγαπητοί γονείς , δάσκαλοι και φίλοι ,αυτά τα Χριστούγεννα ίσως είναι πολύ διαφορετικά και δύσκολα για πολλές οικογένειες του περιβάλλοντος μας, λόγω της ανεργίας ,της μείωσης των μισθών και εν γένει της πίεσης που δεχόμαστε από τα συνεχή μέτρα και χαράτσια .
Γι’αυτό το λόγο ο Σύλλογος μας ,αποφάσισε να αντιδράσει στην κατήφια και να μας φέρει πιο κοντά  γονείς , δασκάλους και παιδιά, δίνοντας μία νότα αισιοδοξίας και χαράς , διοργανώνοντας τις παρακάτω εκδηλώσεις:

 1)  Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μεγάλους και μικρούς , το βράδυ της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου 2012(από ώρα 8:15 έως 11:00 μ.μ) , στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου , μετά την σχολική γιορτή των μαθητών της Α’-Β’ τάξης .
     Μητέρες που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν παραδοσιακούς μεζέδες και    χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από τον τόπο τους ,οι μπαμπάδες με κρασί ή μπύρα , μουσική και παραδοσιακοί χοροί από τα καλλιτεχνικά τμήματα ενηλίκων-παιδιών του Συλλόγου θα πλαισιώσουν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας .

 2)  Το πρωί της Πέμπτης θα διανεμηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων από τον Άη Βασίλη, χριστουγεννιάτικα δωράκια του Συλλόγου, σε όλα τα παιδιά του σχολείου .

 3)   Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30 το απόγευμα, ο Σύλλογος  θα προβάλει δωρεάν  για τα παιδιά , στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, την κινηματογραφική χριστουγεννιάτικη ταινία(μεταγλωτισμένη)  «Arthur Christmas: Ο Γιος του Αϊ Βασίλη» .


Σας περιμένουμε όλους, γονείς, δασκάλους και παιδιά με «ανοιχτές αγκάλες» και «καλή διάθεση».
 
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Με εκτίμηση το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας και οι παρατηρήσεις σας μας δίνουν ώθηση στο να γίνουμε καλύτεροι . Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας .