Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

Συγχαρητήρια για την επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή  που πραγματοποίησαν οι τάξεις της Α' & Β' τάξης με συμμετοχή της χορωδίας του σχολείου μας .Τα παιδιά μας,με την καθοδήγηση των δασκάλων ,την αθωότητα και την αγνότητα τους μας μετέφεραν μηνύματα για τις Άγιες αυτές ημέρες και μας έδωσαν δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Αξίζει να σημειωθεί η πρωτοφανής συμμετοχή γονέων,φίλων και δασκάλων ,οι οποίοι "ξεχείλισαν" την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Στην συνέχεια η γιορτή μετεξελίχτηκε σε ένα ξέφρενο γλέντι , το οποίο οργάνωσε ο Σύλλογος μας και συμμετείχαν γονείς,μαθητές και δάσκαλοι . Ευχαριστούμε ΌΛΟΥΣ όσους παρευρέθησαν και συνέσφεραν για την επιτυχία της γιορτής, καθώς και την δασκάλα των παραδοσιακών χορών η οποία συντόνισε τα τμήματα παιδιών και ενηλίκων, που για πρώτη φορά τα πήγαν περίφημα !!!
Ο στόχος μας ήταν να βρεθούμε και να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα , γονείς , δάσκαλοι, παιδιά σε ένα γλέντι που μπορούν να συμμετέχουν όλοι, για να χαρούν και να διασκεδάσουν αυτές τις δύσκολες ημέρες. Όσο δυσκολεύουν οι καταστάσεις τόσο πιο κοντά θα ερχόμαστε, τόσο πιο πολύ θα είμαστε ενωμένοι και αισιόδοξοι για το αύριο των παιδιών μας.

Αυτή ήταν η αρχή, ο Σύλλογος μας θα φροντίσει να ακολουθήσουν και άλλα "ραντεβού" για γλέντι και χορό .

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ , ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ  ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!

1 σχόλιο:

1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!

ΑπάντησηΔιαγραφή