Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Σημερινή κοινωνία

Αύριο Δευτέρα 03/12/12 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνάντηση της σχολής γονέων με θέμα ελεύθερο για συζήτηση και κυρίως για τα προβλήματα που απασχολούν την σημερινή κοινωνία.
Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Κατερίνα Κωστάκη (Κοιν. Λειτουργός) και Δημακάκου Βέρα (Ψυχολόγος) για τον επαγγελματισμό και ζήλο που επέδειξαν , καθώς και για τις πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις που μας μετέφεραν όλο αυτό το διάστημα  ,τόσο σε εμάς που συμμετείχαμε στις σχολές όσο και στους γονείς που χρειάστηκαν στήριξη και απευθύνθηκαν για βοήθεια και συμβουλές. Φρονούμε ότι θα ήταν το ιδανικότερο για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ,να έχουν προβλεφθεί και καθιερωθεί μόνιμες θέσεις ψυχολόγου, ειδικής παιδαγωγού και κοινωνικής λειτουργού και να λειτουργούν τμήματα ένταξης και υποστήριξης μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες.

ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ συζήτηση σε  θέματα που αφορούν προβληματισμούς της σημερινής
    κοινωνίας και σε καταστάσεις που μας προκαλούν άγχος…

v  Οικονομική κρίση-πως την αντιμετωπίζουμε ψυχολογικά-πως μιλάμε στα παιδιά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

v  Αγχογόνες καταστάσεις που βιώνουμε-πως τις αντιμετωπίζουμε.

Χώρος συνάντησης 4ο Δημοτικό σχολείο Δραπετσώνας ,αίθουσα εκδηλώσεων

ΗΜΕΡΑ : Δευτέρα 3/12/12                   ΩΡΑ 6.00-8.00 μμ