Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Προβλήματα στην μόνωση του κτιρίου

Προβλήματα παρουσιάστηκαν ξανά στην μόνωση της οροφής του κτιρίου , όπου μετά από αυτοψία του κου Δημόπουλου (τεχνικός σύμβουλος του Δήμου), διαπιστώθηκαν σκισίματα στις ραφές του μονωτικού υλικού που τοποθετήθηκε πέρυσι και συγκέντρωση βρόχινου νερού . Η αδυναμία του Δήμου να καλύψει συνολικά το πρόβλημα με ολοκληρωμένη εργολαβία , μας οδηγεί σε ημίμετρα και πρόχειρες λύσεις με αποτέλεσμα την προσωρινή λύση και την επανεμφάνιση των προβλημάτων . Ο κος Δημόπουλος  ο οποίος με δική του πρωτοβουλία και δικό του συνεργείο εθελοντικά , πραγματοποίησε πέρυσι  τις εργασίες επιδιόρθωσης , πρότεινε την εκ νέου τοποθέτηση μονωτικού υλικού στα μέρη που παρουσιάζεται το πρόβλημα με νέο πιο ενισχυμένο υλικό , το κόστος του οποίου θα ανέλθει περίπου στα 500 ευρώ , χωρίς εργασία , την οποία θα προσφέρει ξανά εθελοντικά με το δικό του συνεργείο. Για την κάλυψη του χρηματικού ποσού εξετάζουμε την περίπτωση κάποιας χορηγίας ή να διατεθεί από το ταμείο του Συλλόγου , λόγω και της αδυναμίας του σχολείου να καλύψει το σχετικό ποσό . Όποιος γονέας γνωρίζει , επιχείρηση ή ιδιώτη που έχει την δυνατότητα να χορηγήσει το ανωτέρω ποσό , παρακαλείται όπως έρθει σε επικοινωνία με το Σύλλογο μας ή την Διεύθυνση του σχολείου.