Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

΄΄ΔΙΑΚΟΠΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΄΄

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ κα ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ , ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ .

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΧΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΣΩΝ (48.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!!) .
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ 25.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.

ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.