Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Τα σχολεία πνίγονται

Τα σχολεία <<πνίγονται>> στην κυριολεξία από την μη χρηματοδότηση και τον εγκλωβισμό των χρημάτων που αναμένονται να δοθούν από την κυβέρνηση στους Δήμους και από τους Δήμους στις σχολικές επιτροπές. Τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων τρέχουν και το φυσικό αέριο έχει διακοπεί στα περισσότερα σχολεία όπως και στο δικό μας. Εκτός της δυσλειτουργίας της κρατικής μηχανής έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το σκληρό πρόσωπο των ανώνυμων εταιρειών όπως η εταιρεία του φυσικού αερίου που μόνο κοινωνική ευαισθησία δεν δείχνει . Οι γονείς θα πρέπει να <<φωνάξουμε δυνατά>> γιαυτό το οποίο δρομολογείται και φαίνεται ότι θα υποστούν αυτή την χρονιά τα σχολεία μας και στο σύνολο της η παιδεία. Την επόμενη Τρίτη , θα πραγματοποιηθεί  συγκέντρωση των Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας, προκειμένου συζητηθούν και παρθούν αποφάσεις για κινητοποιήσεις .