Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι για το σχολικό έτος 2012-2013, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, 421 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και 235 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι προσλαμβανόμενοι θα παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 έως και την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 όπου και θα τοποθετηθούν προσωρινά σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Στο σχολείο μας έχουν τοποθετηθεί οι περισσότερες ειδικότητες και αναμένεται από εβδομάδα να λειτουργήσει κανονικά το πρόγραμμα του σχολείου.Σχετική ενημέρωση θα υπάρχει από την διεύθυνση του σχολείου και τους δασκάλους.