Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Σχολή Γονέων - Εφηβεία και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σχολείο μας , η 5η συνάντηση της σχολής γονέων στην οποία συζητήθηκαν και δόθηκαν πολύτιμες συμβουλές με θέμα την προεφηβεία - εφηβεία - σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών και οι προφυλάξεις και τα μέτρα που πρέπει να παίρνουν οι γονείς για να προφυλάξουν και να προετοιμάσουν τα παιδιά τους για τα επόμενα χρόνια της ζωής τους. Απορίας άξιον είναι το γεγονός της μικρής προσέλευσης των γονέων , για τους οποίους έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί η σχολή γονέων στην οποία βρισκόμαστε , γνωριζόμαστε και θέτουμε τους προβληματισμούς μας για θέματα που μας απασχολούν καθημερινά ,και για τα οποία παίρνουμε απαντήσεις και πληροφορίες δωρεάν από επαγγελματίες και καταρτισμένους επιστήμονες. Σας ενημερώνουμε ότι οι συναντήσεις αυτές θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται έως την 5 Δεκεμβρίου 2012. Το επόμενο θέμα για το οποίο θα συζητήσουμε με ειδικούς παιδαγωγούς, είναι οι αναπτυξιακές και μαθησιακές διαταραχές καθώς και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στο σχολείο και στην καθημερινότητα τους.