Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

«Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση σχετικά με το φαινόμενο του Σχολικού Εκφοβισμού»

Εκδήλωση για την «Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση σχετικά με το φαινόμενο του Σχολικού Εκφοβισμού» σε συνεργασία με την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου ( Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.)

Το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά σε
συνεργασία με την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) σας προσκαλούν όπως εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την προαιρετική συμμετοχή σας στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18:30μμ – 21.00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων των 13ου – 21ου Δημοτικών Σχολείων Κερατσινίου (Κων. Παλαιολόγου & Βοσπόρου- Κερατσίνι, 210 4002185, 210 4014420).

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά για τους εκπαιδευτικούς στο email των Σχολικών Δραστηριοτήτων peragypol@gmail.com και η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Παρακαλούμε για την ενημέρωση των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων σας σχετικά με την εκδήλωση και την ενεργή συμμετοχή τους