Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου θα γίνει για τους μαθητές μας, η γιορτή (09:00-10:00) για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Την οργάνωση της γιορτής έχουν αναλάβει οι δασκάλες της Ε’ τάξης.
Την ίδια ημέρα επίσης και ώρα 11.15 π.μ. θα γίνει η κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως
(επί της οδού Αγων. Πολυτεχνείου, έναντι Δημαρχείου Δραπετσώνας).

Την Κυριακή 28η Οκτωβρίου  η παρέλαση θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, κεντρικός δρόμος, που βρίσκεται στο μέσον του νέου Καλλικρατικού Δήμου μας, και θα συμμετέχουν τα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης τόσο του Κερατσινίου όσο και της Δραπετσώνας, καθώς επίσης  φορείς και σωματεία και των δύο πόλεων.  Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Ώρα 10:00 Τέλεση δοξολογίας στον ιερό ναό Αγ.Γεωργίου Κερατσινίου
Ώρα 10:45 Προσέλευση τμημάτων και κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Κύπρου (έναντι
                  Δημαρχείου    Κερατσινίου) .
Ώρα 11:45 Αποχώρηση τμημάτων παρέλασης από την πλατεία Κύπρου και κατεύθυνση μέσω των οδών Καραολή-Δημητρίου & Κωνσταντινουπόλεως , στην Λεωφόρο Δημοκρατίας.
Ώρα 12:00 Έναρξη παρέλασης