Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκέντρωση Γονέων

Η πρώτη συγκέντρωση γονέων θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα , στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας , προκειμένου γνωριστούμε με τους νέους γονείς και γίνει ενημέρωση σε όλους για τα προβλήματα του σχολείου , τις δράσεις και δραστηριότητες που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την διεύθυνση του σχολείου και στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωφελούς Απασχόλησης .
Στόχος μας είναι η δημιουργία απογευματινών τμημάτων για παιδιά και ενήλικες που αφορούν μουσική (φωνητική , κιθάρα , μπουζούκι , πιάνου-αρμόνιου κλπ.) , χορό , πληροφορική , ομάδες γονέων με προγραμματισμό συναντήσεων μία φορά την εβδομάδα με ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό.
Οι δράσεις και δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν , αποκλειστικά στο δικό μας σχολείο , θα είναι δωρεάν για όλους και πιθανόν θα διαρκέσουν έως το Δεκέμβριο.