Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά

Ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00 στην αυλή του σχολείου μας. Ευχόμαστε σε όλους τους δασκάλους , μαθητές και γονείς καλή δύναμη και υγεία για την νέα σχολική χρονιά , χρονιά που θα ξαναδοκιμαστούν οι αντοχές όλων μας προκειμένου ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και αυτά που έρχονται.
Εν μέσω κρίσης και γνωρίζοντας τις μεγάλες περικοπές στα κονδύλια για την παιδεία ,είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες και εμπόδια εμφανιστούν για τα παιδιά μας , τους γονείς τους και τους δασκάλους του σχολείου μας ,αρκεί να υπάρχει μία νότα αισιοδοξίας , συμμετοχή και αλληλεγγύη .
Τα βιβλία την φετινή χρονιά ήρθαν στην ώρα τους. Τα περισσότερα έχουν παραδοθεί στο σχολείο και πολύ λίγα ακόμα αναμένονται.