Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Πλανόδιοι ποιητές

Το ΣΤ1’ μεγάλωσε, ερωτεύτηκε κι αγάπησε. Σκάβοντας την ψυχή του εξόρυξε τα παρακάτω ποιήματα-κείμενα διαμαντάκια! Ε! Εσείς οι μεγάλοι, αφουγκραστείτε τους παρακάτω στίχους τους κι αν ξεχάσατε να αγαπάτε θα ξαναθυμηθείτε!!!
Ευχαριστούμε πολύ τον κ.Χριστοδουλόπουλο Χρήστο, δάσκαλο του ΣΤ1'.

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κανακάκη Μάνο δάσκαλο πληροφορικής του σχολείου μας για την υπερπολύτιμη βοήθειά του στη δημιουργία της ηλεκτρονικής εμφάνισης των εργασιών των παιδιών μας!!! ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ(κάνε κλικ εδώ)

1 σχόλιο:

1. Σαν συνάδελφος, είμαι υπερήφανος που τα τελευταία τρία χρόνια ήμουν μαζί με τον κύριο Χριστοδουλόπουλο. Ανέβασε το σχολείο μας σε ύψη δυσθεώρητα και οι μαθητές του μας ατενίζουν από πολύ ψηλά, με εφόδια που θα τα ζήλευε και το καλύτερο ευρωπαϊκό σχολείο. Θα ήταν ευχής έργο να τον έχουμε και τη νέα σχολική χρονιά μαζί μας. Ευχαριστούμε κύριε Χρήστο.

ΑπάντησηΔιαγραφή