Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Αποχαιρετιστήριο Πάρτι

Αποχαιρετιστήριο πάρτι διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων στους μαθητές της ΣΤ' τάξης , όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο , προκειμένου τα παιδιά βρεθούν , συζητήσουν , κλάψουν , τραγουδήσουν και διασκεδάσουν ενωμένα σε μια αγκαλιά παίρνοντας μαζί τις αναμνήσεις του Δημοτικού και δύναμη και υποσχέσεις για την επόμενη σχολική χρονιά στο Γυμνάσιο..

4 σχόλια:

1. Εφέτος τα εκτάκια είχαν μια γεμάτη χρονιά. Εκδηλώσεις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, θεατρικές παραστάσεις, πάρτι, εκδρομές, δημιουργίες εικαστικές και ποιητικές. Φεύγουν από το δημοτικό πλήρεις και με αρκετά εφόδια για το μεγαλύτερο σχολείο. Ο σύλλογος γονέων σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις πιστεύω ότι στάθηκε κάτι παραπάνω από απλός βοηθός. Ως δάσκαλος του σχολείου μας θέλω να τον ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των μαθητών μας και των δασκάλων τους. Εύχομαι στον πρόεδρο και σε όλα τα μέλη του συλλόγου καλό καλοκαίρι , καλή ξεκούραση και το Σεπτέμβρη να είναι πάλι δίπλα μας ετοιμοπόλεμος γιατί ανέβασε πολύ τον πήχυ και θα θέλει να τον ξεπεράσει.

ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια ,η προσπάθεια μας επιβραβεύεται όταν αναγνωρίζεται με καλοπροαίρετα σχόλια κυρίως από εσάς τους δασκάλους.Ο σκοπός μας και στόχος μας είναι να στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας και στους δασκάλους τους.

ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω σαν μαθητρια της Στ ταξης μπορω να παραδεκτω πως ηταν μια ξεχωριστη χρονια γεματη κεφη...αλλα και κλαμα.Θελω να σας ευχαριστησω επειδη μας βοηθησατε να περασουμε ευχαριστα γεματο δημιουριγια τα χρονια στο δημοτικο!Δεν θα σας ξεχασουμε, θα ερχομαστε συνεχεια γιατι αυτο το δημοτικο εγινε το σπιτι μας!!!

Απαντήσεις
    1. Η ζωή είναι δική σας ,τα κλάματα ,οι χαρές και οι αναμνήσεις .Εμείς οι γονεις πρεπει να σας ακούμε και να στεκόμαστε πλάι σας. Ο Σύλλογος Γονέων θα είναι δίπλα σας ,για ότι χρειαστείτε ,όσο μακριά και αν πατε .Καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Διαγραφή