Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Χρώμα-Ανανέωση-Προσφορά-Αισιοδοξία

΄΄Χρώμα-Ανανέωση-Προσφορά-Αισιοδοξία΄΄

Τέσσερις λέξεις είναι αρκετές για να δώσουν νόημα σε αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτές τις ημέρες στο σχολείο μας. Τα μέλη του Συλλόγου με πολλή προσωπική εργασία την βοήθεια και τον εθελοντισμό μερικών γονέων και με λιγοστά χρήματα του ταμείου , προσπάθησαν να δώσουν ένα τόνο αισιοδοξίας και να καλύψουν συμβολικά το τεράστιο κενό της απούσας πολιτείας που είναι απών από τα σχολεία και την καθημερινότητα μας , δημιουργώντας και διαμορφώνοντας την είσοδο με πέτρινες πλάκες , βάφοντας και καθαρίζοντας χώρους του προαυλίου χώρου του σχολείου μας . Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τα παιδιά μας , γιατί αυτά το αξίζουν , αυτά είναι το μέλλον  μας.

1 σχόλιο:

1. Γεια σου πρόεδρε, μια χαρά τα πας στο κουβάλημα. Ευχαριστούμε για την πρόσοψη. Το σχολείο μας άλλαξε προς το καλύτερο. Ελπίζω όσο βαστάν τα κότσια σας αλλά και η τσέπη του συλλόγου να συνεχίζετε να προσφέρετε στο σχολείο μας. Να ξέρεις πως οι δάσκαλοι θα είναι πάντα στο πλάι σας. Καλή συνέχεια.

ΑπάντησηΔιαγραφή