Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Υπερπαραγωγή !!!

<<Υπερπαραγωγή>> χαρακτηρίστηκε από πολλούς γονείς η αποχαιρετιστήρια γιορτή του σχολείου μας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 , παρουσία εκατοντάδων γονέων και φίλων ,τους οποίους και ευχαριστούμε , στο προαύλιο χώρο του σχολείου μας. Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε χορευτικά και θεατρικά δρώμενα επηρεασμένα από το σήμερα, εμπνευσμένα από τους γυμναστές και δασκάλους του σχολείου , με αποκορύφωμα τον συγκινητικό αποχαιρετισμό των μαθητών της Στ΄ τάξης .
Αναμνηστικά δώρα και λευκώματα δόθηκαν από το Σύλλογο Γονέων στα παιδιά της Στ' τάξης καθώς και καπελάκια σε όλα τα παιδιά του σχολείου.
Ευχόμαστε στα παιδιά που αποφοίτησαν <<καλή πρόοδο>> και  <<καλό δρόμο>> έχοντας ως εφόδια την δύναμη , το πείσμα , την υπομονή, την αλληλεγγύη και την θέληση να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που τυχόν βρούνε μπροστά τους , καθώς και την αγάπη την αισιοδοξία και το χαμόγελο για ένα καλύτερο κόσμο όπως αυτά το σκέφτονται , παρέα με τις αναμνήσεις τους από το δημοτικό σχολείο.
Ένα μεγάλο μπράβο στην Διεύθυνση και στους δασκάλους για την διοργάνωση της γιορτής καθώς και σε όσους συνετέλεσαν και βοήθησαν για την πραγματοποίηση της. Ευχαριστούμε τον κύριο Ασκονίδη και την κυρία Γκατσονίδου για την κατασκευή των σκηνικών και τον καθαρισμό του προαύλιου χώρου , καθώς και τον κύριο Νίκο Πανταζή ιδιοκτήτη της εταιρείας panballoons για την δωρεάν προσφορά των πυροτεχνημάτων που χρησιμοποιήθηκαν για ένα <<εκρηκτικό τέλος>>.

DVD της σχολικής γιορτής θα φτιαχτεί και θα διανεμηθεί από το Σύλλογο στην τιμή των 4 ευρώ προκειμένου ενισχυθεί και το ταμείο του Συλλόγου.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!

2 σχόλια:

1. Ότι και να γράψει κανείς γι' αυτήν την εκδήλωση λίγα θα είναι. Οι μαθητές έπαιξαν, τραγούδησαν, χόρεψαν κι ευχαριστήθηκαν μέσα από την καρδιά τους σ΄όλη τη διάρκεια της γιορτής. Ο σύλλογος και πάλι πανταχού παρών. Και για να μην παρεξηγηθούμε... ο συντάκτης αυτού του κειμένου είναι δάσκαλος του σχολείου κι όχι γονιός που ανήκει στο σύλλογο, έτσι για να μην πλανάται στον αέρα μια υποψία "θεοποίησης" του συλλόγου Γονέων του οποίου κατά την ταπεινή μου άποψη αξίζει τιμητική μαρμάρινη πλακέτα στην είσοδο του σχολείου μας, με τα ονόματά τους αναρτημένα.

ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους , τα καλά λόγια και σχόλια μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απλά επειδή το οφείλουμε ως γονείς και ενεργοί πολίτες. Σας ευχαριστούμε.

ΑπάντησηΔιαγραφή