Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινή απόδραση... στην πόλη μας !!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο μας 4ο Δημοτικό Δραπετσώνας και το 10ο Δημοτικό σχολείο Κερατσινίου  επιλέχτηκαν ως τα κατάλληλα σχολεία στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας για να εφαρμοστεί το ΄΄Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης και Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης΄΄ με τίτλο ΄΄ Καλοκαιρινή απόδραση ...στην πόλη μας !!΄΄από τις 25 Ιουνίου έως στις 30 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και δημοτικής εκπαίδευσης  και έχει ως σκοπό την ευχάριστη απασχόλησή τους κατά την καλοκαιρινή περίοδο με στοχευμένες δραστηριότητες.  Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:
  • Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένους σχολικούς χώρους (10ο Δ.Σ Κερατσινίου & 4ο Δ.Σ Δραπετσώνας) από τις 9.00 πμ έως τις 2.00 μμ και αφορά παιδιά και γονείς του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας.
  • Οι αιτήσεις γίνονται στα συγκεκριμένα σχολεία και οι ενδιαφερόμενοι ειδοποιούνται προσωπικά και κατόπιν επιλογής (επιτρεπόμενος αριθμός συμμετοχής: 200 μαθητές).
  • Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει σίτιση. Θα λειτουργεί κυλικείο.
  • Θεωρείται απαραίτητη η εκ των προτέρων καταβολή των 15 ευρώ για την αγορά των υλικών, ενώ η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Η μεταφορά προς και από τα σχολεία καθώς και η παραλαβή των παιδιών γίνεται με ευθύνη των γονέων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αυτό θα περιλαμβάνει
-Παιδαγωγικές και Μουσικοκινητικές Δραστηριότητες
-Εικαστικό εργαστήρι
-Παιχνίδια Ακουστικής Οικολογίας