Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Μαγικά Μαξιλάρια

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η θεατρική παράσταση του Συλλόγου Γονέων την οποία διασκεύασε και έπαιξε η θεατρική ομάδα ΄΄ Μπανανόφλουδες΄΄με ηθοποιούς τους μικρούς μας μαθητές και με δημιουργό και σκηνοθέτη τον ηθοποιό Παναγιώτη Μαρίνο , τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στο Σύλλογο μας ,με την παράδοση μαθημάτων θεατρικής αγωγής σε όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς .
Ευχαριστούμε τον κύριο και την κυρία Ασκονίδου για την συνεισφορά τους, στην κατασκευή των σκηνικών της παράστασης , καθώς και όλους τους γονείς που όλη την χρονιά εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο να τους μεταφέρουμε την ιδέα του θεάτρου στοιχείο βασικό του πολιτισμού μας.
Ευχαριστούμε την κα Διευθύντρια , τους δασκάλους ,γονείς και φίλους που μας έκαναν την τιμή να παρακολουθήσουν την παράσταση.
Η παράσταση έχει βιντεοσκοπηθεί και θα προσπαθήσουμε να  αναρτήσουμε το βίντεο στην σελίδα μας.