Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Συγκλονιστικές σκηνές

Συγκλονιστικές στιγμές διαδραματίστηκαν στις θεατρικές παραστάσεις που παρουσίασαν οι μαθητές της ΣΤ' τάξης , οι οποίοι καθήλωσαν , διασκέδασαν και συγκίνησαν δασκάλους και γονείς με τον αποχαιρετισμό τους από το Δημοτικό σχολείο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους δασκάλους τους για οργάνωση και δημιουργία των παραστάσεων.
Βίντεο των παραστάσεων θα προσπαθήσουμε να αναρτήσουμε στην σελίδα μας.

4 σχόλια:

1. Οι μαθητές του σχολείου μας ως άλλοι ηθοποιοί κατάφεραν να μας κάνουν να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να δακρύσουμε και πάνω απ' όλα να μας κάνουν να σκεφτούμε για ποιο λόγο είμαστε "Μεγάλοι" και γονείς. Γιατί... από τα παιδιά μαθαίνεις πάντα την αλήθεια. Εύχομαι και του χρόνου να μας απογειώσουν με τις προσπάθειές τους!!!!

ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκλονιστικές πράγματι οι σκηνές από τους μαθητές του σχολείου μας. Έπαιξαν με διάθεση, κέφι κι έδειξαν σε μας τους μεγάλους τη δύναμη της παιδικής τους ψυχής!! Πόσο λίγο γνωρίζουμε τελικά τα παιδιά... Πόσο χρειάζεται να έχουμε τις κεραίες μας τεντωμένες οι ενήλικες για να πιάνουμε τα μηνύματά τους και τα "sos" που μας εκπέμπουν. Άραγε είμαστε σε ετοιμότητα; Ας αναρωτηθούμε όλοι μας βάζοντας ένα τεράστιο ερωτηματικό στην καρδιά μας. " Κάντε πέρα ανθρωπάκηδες, να διαβεί ένα παιδί καβάλα στο καλάμι του", ένας στίχος από τον ποιητή των παιδιών Γιώργη Κρόκο, που τα λέει όλα.

ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τεντωμένες κεραίες , άριστα αντανακλαστικά και νέες αντιλήψεις πρέπει να εφοδιαστούμε για να αντεπεξέλθουμε στις αγωνίες , ανάγκες και απαιτήσεις των παιδιών μας , τις ελπίδες μας !!!

ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γρηγορείτε... Θέλουμε ανάρτηση του βίντεο από την παράσταση και τη θέλουμε ... τώρα.