Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Βράβευση 8ου Παιδικού Παραμυθιού

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση για τον διαγωνισμό του 8ου παιδικού παραμυθιού , σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο ανάπλασης των λιπασμάτων .
Από τα Δημοτικά σχολεία που συμμετείχαν το δικό μας σχολείο κέρδισε το 3ο βραβείο με το παιδικό παραμύθι ''Πυροτεχνήματα της φαντασίας'' που δημιούργησε η τάξη Γ1. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στους μαθητές και την δασκάλα τους κα Δήμητρα Σκαρμούτσου για την υπέροχη προσπάθεια.

2 σχόλια:

1. Το σχολείο μας αποδεικνύει περίτρανα την ποιότητα μαθητών και δασκάλων του σε πείσμα όλων εκείνων που κατά καιρούς έχουν εκφραστεί με τα μύρια όσα εναντίον του. Η βράβευση του υπέροχου αυτού παραμυθιού είναι ένα από τα ελάχιστα δείγματα της δημιουργικής μάθησης που γίνεται στο τέταρτο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και τη δασκάλα κυρία Σκαρμούτσου του Γ1.

ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιβράβευση των προσπαθειών που γίνονται από τους δασκάλους και τους μαθητές του σχολείου μας, μας δίνει δύναμη και ενέργεια για μία κοινή προσπάθεια και ένα στόχο Η ΠΑΙΔΕΊΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ η προτεραιότητα μας!!!

Διαγραφή