Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινή απόδραση... στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας

Το πρόγραμμα ΄΄ Καλοκαιρινή απόδραση ... στην πόλη μας΄΄ ξεκινάει την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 στο σχολείο μας , το 4ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας . Οι εγγραφές ,για τους γονείς που ενδιαφέρονται , θα συνεχιστούν έως την Δευτέρα και θα πραγματοποιούνται με αίτηση που θα συμπληρώνεται και θα υποβάλλεται , από τους ενδιαφερομένους , στο γραφείο της κας Διευθύντριας.Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και δημοτικής εκπαίδευσης  και έχει ως σκοπό την ευχάριστη απασχόλησή τους κατά την καλοκαιρινή περίοδο με στοχευμένες δραστηριότητες.  Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:
  • Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένους σχολικούς χώρους (10ο Δ.Σ Κερατσινίου & 4ο Δ.Σ Δραπετσώνας) από τις 9.00 πμ έως τις 2.00 μμ και αφορά παιδιά και γονείς του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας.
  • Οι αιτήσεις γίνονται στα συγκεκριμένα σχολεία και οι ενδιαφερόμενοι ειδοποιούνται προσωπικά και κατόπιν επιλογής (επιτρεπόμενος αριθμός συμμετοχής: 200 μαθητές).
  • Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει σίτιση. Θα λειτουργεί κυλικείο.
  • Θεωρείται απαραίτητη η εκ των προτέρων καταβολή των 15 ευρώ για την αγορά των υλικών, ενώ η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Η μεταφορά προς και από τα σχολεία καθώς και η παραλαβή των παιδιών γίνεται με ευθύνη των γονέων. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα αυτό θα περιλαμβάνει
-Παιδαγωγικές και Μουσικοκινητικές Δραστηριότητες
-Εικαστικό εργαστήρι
-Παιχνίδια Ακουστικής Οικολογίας
-Κατασκευή αυτοσχέδιων οικολογικών μουσικών οργάνων
-Θεατρικό παιχνίδι
-Παιχνίδια Ήχου και Ρυθμού με computers
-Αθλοπαιδιές


Έντυπα εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα προμηθευτείτε από το σχολείο μας
Ως Σύλλογος Γονέων ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρόγραμμα αυτό , το οποίο θα βοηθήσει γονείς και παιδιά να περάσουν ένα μήνα με δημιουργικότητα και ευχάριστη απασχόληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας και οι παρατηρήσεις σας μας δίνουν ώθηση στο να γίνουμε καλύτεροι . Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας .