Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Ξεκίνησαν οι εργασίες μόνωσης

Μετά από πολλά χρόνια αδιαφορίας και πολλές προσπάθειες , τόσο από το Σύλλογο μας ,όσο και από την Διεύθυνση του σχολείου ,να ευαισθητοποιήσουμε την Δημοτική αρχή να κάνει τα αυτονόητα και να αντιμετωπίσει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του σχολείου μας , άρχισαν σήμερα Τρίτη 08/05/12 οι εργασίες επισκευής της μόνωσης στην οροφή του κτιρίου. Συμπαραστάτης στην προσπάθεια μας είναι ο κος Χρήστος Δημόπουλος , ο οποίος με δική του πρωτοβουλία και δικό του συνεργείο ανέλαβε τις εργασίες , με υλικά που χορήγησε ο Δήμος. Ο τρόπος και η τεχνική της επισκευής που επέλεξε είναι κατόπιν δικής του διαβεβαίωσης , ο ενδεδειγμένος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η υπάρχουσα μόνωση.
Εκτός από τις εργασίες μόνωσης , πραγματοποιήθηκαν και εργασίες έως αργά το απόγευμα ,στο  προαύλιο χώρο της εισόδου και στο πεζοδρόμιο με κάλυψη φθαρμένων τσιμέντων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρωτοβουλία και τις εργασίες που προσφέρει  ο κος Δημόπουλος και το συνεργείο του , στο σχολείο μας , καθώς και στην Δημοτική αρχή για την χορήγηση και διάθεση των υλικών. Ευελπιστούμε οι εργασίες που πραγματοποιούνται να είναι αρκετές για να μην αντιμετωπίσουμε ξανά φαινόμενα εισροής υδάτων στις αίθουσες του κτιρίου.