Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας εξέδωσε κάλεσμα προς τους πολίτες του Δήμου την οποία και σας παραθέτουμε για την ενημέρωση σας :

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                   Κερατσίνι, 11/05/2012.

NOΜΟΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ                           Αρ. πρωτ.: ……………

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΠΡΟΣ :
                                                  Τους κ.κ. Διευθυντές,
                                                  τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων
                                                  και  τους μαθητές των Σχολείων.

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α

Καλούμε τους κ.κ. Διευθυντές και εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους  Γονέων & Κηδεμόνων και τους μαθητές των σχολείων μας σε κατάληψη του χώρου των πρώην Λιπασμάτων, του χώρου της ανάπλασης, σήμερα, Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 και ώρα 18.00, προκειμένου να γίνει επισκέψιμος ο τάφος του Θεμιστοκλή.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                          ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
                                                   ΛΟΥΚΑΣ  ΤΖΑΝΗΣ

Ο Σύλλογος μας προτείνει εκτός από την κατάληψη του χώρου των λιπασμάτων , να γίνει κατάληψη και στους αθλητικούς χώρους , πάρκα , παιδικές χαρές , πλατείες που ανήκουν στην κυριότητα του Δήμου και τυχαίνουν εγκατάλειψης , προκειμένου γίνουν εκεί οι απαραίτητες αναπλάσεις , καθαρισμός , απομάκρυνση μπάζων , δεντροφυτεύσεις , κατασκευή καινούργιων παιδικών χαρών , φύλαξη και φωτισμός των χώρων αυτών.