Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

• 13/5 έως 10/6/2012
  • Πρόσκληση
  •
  • Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών σε συνεργασία με το British Council και άλλους φορείς διοργανώνει
  • από 13/5 έως 10/6/2012 τα καθιερωμένα πλέον «Κυριακάτικα Πρωινά» ένα σύνολο εκπαιδευτικών-βιωματικών δρώμενων και εργαστηρίων που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.
  • Στο πρόγραμμα έχει ενταχθεί μια σειρά πρωτότυπων εκδηλώσεων με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ενώ στον εκθεσιακό χώρο θα πραγματοποιηθεί μοναδική έκθεση αντικειμένων και ενθυμημάτων από Ολυμπιακούς Αγώνες.
  • Κυριακή: 13/5:
  • Προσεγγίζοντας την ιδέα του Ολυμπισμού και της ευγενούς άμιλλας  (Έκθεση, Ομιλίες, Παιγνίδια, Θεατρικά δρώμενα, Προβολές …. Μαγειρέματα)   Ώρα έναρξης 11.00
  • Η είσοδος είναι ελεύθερη για την επίσκεψη/ξενάγηση στην έκθεση
  • Για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις απαιτείται δήλωση συμμετοχής για τους μαθητές Οι δραστηριότητες απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 8-15 ετών
  • Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της Κυριακής 13/5/2012. Το πρόγραμμα των επομένων εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί προσεχώς
  • Τετάρτη 23/5:
  • Τελικός Διαγωνισμός Famelab
  • Το FameLab είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που διοργανώνει το British Council για 6η συνεχή χρονιά, με σκοπό την ανάδειξη νέων ταλέντων στην επικοινωνία της επιστήμης. Ο προκριματικός πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή συμμετοχή και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις στις 4 Απριλίου 2012. όπου επελέγησαν 10 υποψήφιοι.
  • Ώρα έναρξης 18.30΄
  • Σάββατο+ Κυριακή 9+10/6: Ανακαλύπτοντας τον θαυμαστό κόσμο της σύγχρονης εκπαιδευτικής τεχνολογίας (Παρουσιάσεις για μικρούς και μεγάλους, σεμινάρια, παιγνίδια, κατασκευές)
  • Ώρα έναρξης 11.00΄
  • Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά.