Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Πρώτο << κόμμα>> τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ

Οι χθεσινές εκλογές ανέδειξαν ένα και μόνο νικητή , τα ΄΄Δελφινάκια΄΄.
Τα παιδιά μας μπροστά για ακόμα μία φορά , θέλησαν με το δικό τους τρόπο , να μας δείξουν τον κόσμο που αυτά θέλουν να ζούν , έτσι όπως αυτά τον βλέπουν , έτσι όπως αυτά θέλουν να τον αλλάξουν.
Τα παιδιά μας δημιουργούν , τα παιδιά μας σχεδιάζουν , τα παιδιά μας εκφράζονται , τα παιδιά μας ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους με '' Τα πυροτεχνήματα της φαντασίας'' .
Συγχαρητήρια στην δασκάλα της τάξης Γ1 κα Δήμητρα Σκαρμούτσου και στους μικρούς μας ''συγγραφείς'' με την ονομασία '' Δελφινάκια'' , για την δημιουργία ενός παραμυθιού με πολλά μηνύματα.                                                                                                                                            Όσοι επιθυμούν να το διαβάσουν σε ηλεκτρονική μορφή μπορούν να το βρουν κάνοντας κλικ εδώ

Έχουμε ανάγκη από πρωτοβουλίες , θέλουμε μαθητές , δασκάλους και γονείς να φαντάζονται και να δημιουργούν μια νέα κοινωνία , με νέες αξίες και δικαιοσύνη.
 Το παραμύθι αυτό μαζί με άλλα θα παρουσιαστούν και θα διαγωνισθούν σε εκδήλωση , για την οποία θα σας ενημερώσουμε σχετικά.