Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Ελεγκτές στα δημόσια σχολεία

Επιδρομή ελεγκτών στα δημόσια σχολεία , καταγγέλλει ο ΟΛΜΕ με άρθρο του , το οποίο σας παραθέτουμε για την ενημέρωση σας. Το γεγονός είναι ότι η χρηματοδότηση των σχολείων έχει φθάσει στο ναδίρ όλων των εποχών , με αποτέλεσμα η λειτουργία των σχολείων να γίνεται μετά εμποδίων και απλήρωτων λογαριασμών . Τα χρήματα που εδόθησαν μέχρι στιγμής , με το ζόρι καλύπτουν τους λογαριασμούς του φυσικού αερίου !!! Όλοι θυμόμαστε την αρχή της προηγούμενης σχολικής χρονιάς και δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε ξανά τις ίδιες καταστάσεις .Ο.Λ.Μ.Ε. 
Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255
FAX: 210 32 27 382 
www.olme.gr
email: 
olme@otenet.gr     Αθήνα, 3/5/12

Επιδρομή των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης στα δημόσια σχολεία!

Μετά τις απανωτές βάρβαρες ανατροπές στα εργασιακά μας δικαιώματα, τις δραματικές μειώσεις στους μισθούς και τις συνάξεις, που μας καταδικάζουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση, την ίδια στιγμή που οι επιτελάρχες του Υπουργείου Παιδείας και των τροϊκανών προετοιμάζονται με τις νέες αντιεκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις να κατεδαφίσουν και τα τελευταία ίχνη της δημόσιας εκπαίδευσης, κάνουν την εμφάνισή τους στα σχολεία της περιοχής μας οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης.

Το υπουργείο Παιδείας και ο περιφερειακός διευθυντής Αττικής, γνωστός για τις αυταρχικές του μεθοδεύσεις, τις διώξεις εναντίων συναδέλφων, αρχιτέκτονας των συγχωνεύσεων και καταργήσεων δεκάδων σχολείων σε ολόκληρη την Αττική, από κοινού στέλνουν τους ελεγκτές στα σχολεία της περιοχής μας. Ήδη την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε σχολεία της Αττικής.  Την ίδια στιγμή που τα σχολεία βρίσκονται σε καθεστώς πτώχευσης λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης, την ίδια στιγμή που λίγες εβδομάδες πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις, πολλά σχολεία δεν έχουν ακόμα μοιράσει τα βιβλία στους μαθητές, οι ελεγκτές ψάχνουν για «καθηγητές που κάθονται» στα σχολεία, ψάχνουν για δήθεν «μαθητές – φαντάσματα».
Καταγγέλλουμε τις αυταρχικές μεθοδεύσεις του υπουργείου και της περιφέρειας που προετοιμάζουν το έδαφος για να κτυπήσουν τις εργασιακές σχέσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας και οι παρατηρήσεις σας μας δίνουν ώθηση στο να γίνουμε καλύτεροι . Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας .