Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Εργασίες μόνωσης

Αναβλήθηκαν για μία ακόμη φορά , οι εργασίες αποκατάστασης-επισκευής μόνωσης της οροφής του κτιρίου.Οι εργασίες που είχαν προγραμματιστεί , από το συνεργείο του κ. Δημόπουλου , να ξεκινήσουν τις ημέρες που το σχολείο θα ήταν κλειστό , με την προϋπόθεση ο καιρός να ήταν καλός. Ο "στρατηγός" άνεμος και η βροχή ματαίωσε αυτό που περιμέναμε τόσο καιρό.Θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες , και ευελπιστούμε να έχει φτιάξει ο καιρός .
Οι εργασίες της επισκευής της κολόνας, αρμοδιότητας συνεργείου του Δήμου ,  καθώς και τις εργασίες επισκευής στις κερκίδες που μέρος τους καταστράφηκε από βανδαλισμούς ''αγνώστων'', φαίνεται να αναβάλλεται συνεχώς λόγω άλλων προτεραιοτήτων... Αναμένουμε κύριε Αντιδήμαρχε τις εκ νέου πρωτοβουλίες σας , προκειμένου μας απαντήσετε στην νέα μας επίσκεψη , στο γραφείο σας.