Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Απλήρωτοι συνεχίζουν να παραμένουν για πολλούς μήνες , εργαζόμενοι στο τομέα πολιτισμού, αθλητισμού του Δήμου μας , με αποτέλεσμα δάσκαλοι μουσικής ,χορού , γυμναστές , υπάλληλοι να προσφέρουν υπηρεσίες χωρίς να πληρώνονται , παρά μόνο με υποσχέσεις.
Δεκάδες παιδιά και γονείς που έως σήμερα απολάμβαναν τις υπηρεσίες αυτές , βρίσκονται σε αναμονή και ευελπιστούν ότι θα επαναλειτουργήσουν τα τμήματα αυτά , που έως σήμερα πρόσφεραν παιδεία , μόρφωση και πολιτισμό , στοιχεία της ελληνικής κουλτούρας που τόσο έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο .Οι γονείς στηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων και αναρωτιούνται που πήγαν οι συνδρομές που έως σήμερα πλήρωναν κάθε μήνα , για να λαμβάνουν τις υπηρεσίες αυτές .

Προκειμένου δοθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα τους , οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη και διαμαρτυρία στο Δημαρχείο γεγονός το οποίο καλύφθηκε και από τα μέσα ενημέρωσης.