Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Επίσκεψη στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων ''Ελπίδα''

Ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε , την Δευτέρα 9 Απριλίου , επίσκεψη στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων Ελπίδα , προκειμένου προσφέρουμε συμβολικά, δώρα αγάπης , στα παιδιά που δοκιμάζονται αυτές τις άγιες ημέρες και νοσηλεύονται με σοβαρές ασθένειες στο νοσοκομείο. Μαζί με τα μέλη του Συλλόγου ήταν και η μητέρα της μικρής Γιωτούλας, σε ανάμνηση της οποίας πραγματοποιήσαμε αυτή την κίνηση , η οποία με περισσή δύναμη μας βοήθησε στην διανομή των δώρων. Την ίδια δύναμη και τις καλύτερες ευχές μας , ευχόμαστε σε όσα παιδιά νοσηλεύονται και στις οικογένειες τους.

Το ποσό που διαθέσαμε για την αγορά των δώρων (95,60 ευρώ) , το συγκεντρώσαμε από την αγορά πασχαλινών δώρων που πουλήσαμε στην έκθεση βιβλίου.
Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε σε όσους συνετέλεσαν στο να δημιουργηθεί αυτό το νοσοκομείο και σε όσους εργάζονται για να διατηρήσουν και λειτουργήσουν σε υψηλό επίπεδο τις κλινικές και τις εγκαταστάσεις αυτές.