Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Ενίσχυση-Βοήθεια από το Δημοτικό Σχολείο Αγ.Νάπας Κύπρου


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ
Ενίσχυση- βοήθεια για τις οικογένειες των μαθητών των σχολείων της πόλης Κερατσινίου - Δραπετσώνας που πλήττονται από την οικονομική κρίση, αποτελεί η πρωτοβουλία του αδελφοποιημένου σχολείου της Αγίας Νάπας της Κύπρου με το 13ο και 21ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου.
Το αδελφοποιημένο δημοτικό σχολείο της Αγίας Νάπας  προσφέρει αγαθά όπως τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης, γραφική ύλη, είδη καθαριότητας, κρεβάτια και κλινοσκεπάσματα την Πέμπτη 5 Απριλίου και ώρα 8:30 στο χώρο της Πρόνοιας Δραπετσώνας (Κουντουριώτου και Παπαφλέσσα).
Τα αγαθά θα καταμεριστούν κατόπιν συνεννοήσεως με τους Διευθυντές και τους Συλλόγους Γονέων στο εκάστοτε σχολείο, ανάλογα με τις ανάγκες. Αναφορικά με το δικό μας σχολείο , η διεύθυνση του σχολείου μας ,θα καθορίσει τον τρόπο και τις ημέρες που θα διανεμηθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την κίνηση αλληλεγγύης των παιδιών , δασκάλων , διεύθυνσης του δημοτικού σχολείου της Κύπρου και σε όσους συνετέλεσαν στην κίνηση αυτή καθώς και σε όσους εθελοντές βοήθησαν για την κατανομή και διανομή στα σχολεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας και οι παρατηρήσεις σας μας δίνουν ώθηση στο να γίνουμε καλύτεροι . Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας .