Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Δωρεά Συλλόγου Γονέων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου γνωρίζοντας τις ανάγκες του σχολείου μας και προσπαθώντας να εκσυγχρονίσει τον τρόπο εκπαίδευσης και να βοηθήσει το έργο των εκπαιδευτικών , προχώρησε στην αγορά τεσσάρων βίντεο-προβολέων τους οποίους δώρισε στο σχολείο. Το κόστος ανήλθε στο ποσό των 1.200 ευρώ και καλύφθηκε από το ταμείο του Συλλόγου. Η συμμετοχή των γονέων στις εκδηλώσεις του Συλλόγου , η αγορά των φωτογραφικών πακέτων και ημερολογίων , οι συνδρομές των μελών μας είναι η μοναδική έως σήμερα εισροή χρημάτων στο ταμείο του Συλλόγου. Το ταμείο του Συλλόγου , με την μικρή οικονομική δύναμη που διαθέτει , προσπαθεί να ενισχύσει και να καλύψει λειτουργικές και εκπαιδευτικές ανάγκες του σχολείου μας , σε συνεννόηση και συνεργασία με την διεύθυνση και τους δασκάλους του σχολείου μας,έχοντας μοναδικό στόχο και σκοπό την συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας μάθησης και διαβίωσης των παιδιών μας στο σχολείο.

Από τις σημαντικότερες έως σήμερα δωρεές και χορηγίες που έχουν γίνει διαχρονικά από το Σύλλογο Γονέων προς το σχολείο ήταν η αγορά και τοποθέτηση κλιματιστικών στις αίθουσες διδασκαλίας , η αλλαγή πινάκων με νέους πίνακες λευκούς - μαρκαδόρου σε όλες τις τάξεις, η ανακατασκευή της σκηνής θεάτρου και ο ελαιοχρωματισμός στην αίθουσα εκδηλώσεων ,ο ελαιοχρωματισμός των γηπέδων, η αγορά πάγκων εργασίας και η δημιουργία εργαστηρίου εικαστικών και σήμερα η αγορά των τεσσάρων βίντεο-προβολέων.

Πέρα των ανωτέρω ο Σύλλογος στηρίζει καθημερινά το σχολείο, τόσο οικονομικά όσο και με δική του εργασία και πρωτοβουλίες-δράσεις-πιέσεις προς την πολιτεία για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό , και να διεκδικήσει όλα αυτά που υποχρεούται η πολιτεία να παρέχει στο δημόσιο σχολείο .

Ευχαριστούμε τους γονείς που στέκονται δίπλα στο Σύλλογο και τον στηρίζουν , γιατί αυτοί είναι η μοναδική του δύναμη.