Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με τον δικό μας Παραμυθά

Η 2 Απριλίου , ημέρα γέννησης του παραμυθά Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν , γιορτάζεται παγκόσμια ως ημέρα του παιδικού βιβλίου.Την καθιέρωσε η Διεθνής Οργάνωση Βιβλίου για την νεότητα το 1966. Ο Σύλλογος μας για δεύτερη χρονιά , θέλοντας να τιμήσει την ημέρα αυτή πραγματοποίησε μια σειρά εκδηλώσεων με την πιο σημαντική ημέρα το Σάββατο όπου καλεσμένος της έκθεσης μας , ήταν ο δικός μας Παραμυθάς , Νίκος Πιλάβιος . Η αφήγηση του Παραμυθά μας καθήλωσε μικρούς και μεγάλους , καθώς προβλήθηκαν και ιστορικά παραμύθια γνωστά σε μικρούς και μεγάλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Πιλάβιο καθώς βέβαια και σε όσους προγραμμάτισαν ,
δούλεψαν και βοήθησαν και συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και φίλους που παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις , συνεισφέροντας με την αγορά βιβλίων , στα έσοδα του ταμείου του Συλλόγου. Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις θα αναρτηθούν στην σελίδα του ταμείου.