Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Βανδαλισμοί στο σχολείο μας !!!

Βανδαλισμοί πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας από αγνώστους την Κυριακή 25-03-12 , οι οποίοι με βράχο έσπασαν βρύση στο προαύλιο χώρο του σχολείου ,με αποτέλεσμα έως τις βραδινές ώρες να υπάρχει μεγάλη διαρροή νερού. Επίσης κατέστρεψαν μέρος των κερκίδων που μόλις πέρυσι επισκευάσαμε. Για το περιστατικό η κα Διευθύντρια ενημέρωσε  το Γραφείο Παιδείας του Δήμου και το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα από το οποίο ζητήθηκε αύξηση της συχνότητας των περιπολιών κατά τις βραδυνές ώρες.
Τα γεγονότα αυτά μας λυπούν και μας αγανακτούν δεδομένης της προσπάθειας που καταβάλουμε καθημερινά για την βελτίωση συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας.

Παρακαλούνται όσοι γονείς διαπιστώνουν παράνομες ενέργειες εντός του χώρου του σχολείου , κατά την διάρκεια που το σχολείο παραμένει κλειστό να ειδοποιούν την αστυνομία , την διεύθυνση του σχολείου ή τα μέλη του Συλλόγου (τηλέφωνα Δ.Σ.)