Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ !!!

Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου, ημέρα γέννησης του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν),ο σύλλογος μας διοργανώνει και φέτος έκθεση βιβλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας από τις 29 Μαρτίου εώς και την 1 Απριλίου όπου θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο γνωστός μας παραμυθάς.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
para.jpg·         Πέμπτη 29/3: 08.30-16.00 μ.μ.
·         Παρασκευή 30/3 : 08.30-16.00 μ.μ.
·         Σάββατο 31/3: 10.00-15.00 μ.μ.
·         Κυριακή 1/4 : 10.00-15.00 μ.μ.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:
Σάββατο 31/3:

·        10.00-13.30 :   Θα γίνει η 4η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου μας σε συνεργασία με την μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά.

·         11.30-12.00 : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ «ΠΑΡΑΜΥΘΑ» ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!!
Ο κ.Νίκος Πιλάβιος θα μας παρουσιάσει τα καινούρια βιβλία του!!

Κυριακή 1/4:
·         12.00-13.00 : Παιχνίδια με τον κλόουν και γλυκάκια!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

(Τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα υπάρχει χώρος με πασχαλινά είδη. Τα έσοδα από αυτές τις αγορές , θα διατεθούν για αγορά πασχαλινών δώρων στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων ΄΄Ελπίδα΄΄εις μνήμην της μικρής Γιωτούλας , η οποία μας είχε υποδεχθεί στην περσινή μας επίσκεψη ).