Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Συγχρονισμένη κολύμβηση

Το δημοτικό κολυμβητήριο Κερατσινίου προσκαλεί τους δημότες όπως παρακολουθήσουν το χειμερινό πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων . Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

Α’ 9-11 Μαρτίου
Παρασκευή  09:00-12:30   &   16:00-21:30
Σάββατο        8:00-13:00   &    16:00-21:30
Κυριακή       8:00-19:00

Β’ 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου
Σάββατο        8:00-12:30   &        16:00-21:00
Κυριακή        8:00-18:00

Περισσότερες από 200 αθλήτριες, 12 ομάδων θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση, θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο απαιτητικό, αλλά συνάμα συναρπαστικό άθλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης. Ο κόσμος θα απολαύσει τις υπέροχες αθλήτριες που με απόλυτη πειθαρχία, ρυθμό και έλεγχο θα χορέψουν μέσα στο νερό, κάνοντας το να μοιάζει τόσο απλό, όσο σύνθετο στην πραγματικότητα και αν είναι.
                                                                                              ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ