Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Σύσκεψη Συλλόγων Γονέων για την παρέλαση 25ης Μαρτίου

Κατόπιν πρόσκλησης του Αντιδημάρχου Παιδείας , πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/3/12 σύσκεψη των Συλλόγων Γονέων Δραπετσώνας-Κερατσινίου, προκειμένου ενημερωθούμε για την διοργάνωση της παρέλασης της 25ης Μαρτίου. Παρόμοια σύσκεψη είχε πραγματοποιηθεί με τους διευθυντές των σχολείων του Δήμου μας την Παρασκευή 9/3/12.
Ενημερωθήκαμε ότι στις εκδηλώσεις του εορτασμού, δεν έχουν καλεστεί και δεν θα παρευρεθούν πολιτικά πρόσωπα (τα οποία ούτως άλλως δεν θα είχαν το σθένος να εμφανιστούν) , προκειμένου αποφευχθούν αντιδράσεις και επεισόδια . Ζητήθηκε από τους γονείς που ήμασταν παρόντες , να βοηθήσουμε όσο είναι δυνατόν στο να αποφευχθούν τυχόν περιστατικά έντασης και επεισοδίων.
Ο Σύλλογος  μας πρότεινε η κατάθεση όλων των στεφανιών και οι ομιλίες , να πραγματοποιηθούν στην Δραπετσώνα την προηγούμενη ημέρα με παρουσία των σημαιοφόρων των σχολείων και την ημέρα της 25ης Μαρτίου να πραγματοποιηθεί μόνο η παρέλαση των τμημάτων.
Άλλες προτάσεις που διατυπώθηκαν ήταν , η μη ύπαρξη εξέδρας των επισήμων και η ακύρωση της δεξίωσης που έχει προγραμματιστεί για την συνέχεια δεδομένου ότι το κόστος της μπορεί να ανέλθει στα 4.000 ευρώ !!! χρήματα τα οποία μπορούν να διατεθούν στις ανάγκες των σχολείων.
Για τον τελικό προγραμματισμό που θα αποφασίσει ο Δήμος , θα σας ενημερώσουμε σύντομα.