Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σας υπενθυμίζουμε ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος έχει εκδόσει ημερολόγια του έτους 2012 , τα οποία και έχει διανείμει στους μαθητές.
Η τιμή του ημερολογίου (ψηφιακό διπλής όψης) ανέρχεται στα τέσσερα(4) ευρώ (με απόδειξη) και αποτελεί βασικό έσοδο για το ταμείο του Συλλόγου. Παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες που δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να το αγοράσουν , να το επιστρέψουν στα μέλη του Συλλόγου.

Επίσης για πρώτη χρονιά και έχοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες , σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ήδη παραλάβει τα φωτογραφικά πακέτα , τα οποία συμπεριλαμβάνουν :
-Δίπτυχο με ατομική φωτογραφία 10Χ15 και Ομαδική φωτό 10Χ15
-Ατομική φωτογραφία 15Χ21-Φωτογραφίες (6) διαβατηρίου
-Πορσελάνινη κούπα με φωτογραφία ατομική
τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ (με απόδειξη) και δεν θα διανεμηθούν στις τάξεις αλλά θα διατίθενται από την Δευτέρα 19/12/2011 έως και τις εορτές του Πάσχα, από το γραφείο του Συλλόγου , που βρίσκεται εντός σχολείου, τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών καθώς και κάθε Σάββατο (εκτός εορτών) από τις 11:30-14:00. Όποιος γονέας επιθυμεί ,το φωτογραφικό πακέτο του παιδιού του , παρακαλείται να απευθύνεται στα μέλη του Συλλόγου.