Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Παράσταση Διαμαρτυρίας

Σήμερα , ημέρα Πέμπτη 19/01/12 , το Δ.Σ του Συλλόγου με συμμετοχή γονέων πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του κ. Δημάρχου και Αντιδημάρχου Παιδείας , για το διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο μας ,σχετικά με την στεγανοποίηση της οροφής και της απαίτησης ανάθεσης έργου για την οριστική λύση του.
Λόγω της απουσίας του κ. Δημάρχου επιδώσαμε σχετικό έγγραφο διαμαρτυρίας στην ιδιαιτέρα του γραφείου του και συναντηθήκαμε με τον  Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Καψοκόλη Π.
Στο γραφείο του κ. Αντιδημάρχου αναφέρθηκαν λεπτομερώς οι προβληματισμοί μας και η σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το σχολείο μας. Διατυπώθηκαν απόψεις και ενστάσεις από την πλευρά των γονέων για την έως τώρα αντιμετώπιση του προβλήματος από τον Δήμο και μετά από αντιπαράθεση μας δόθηκε η διαβεβαίωση από τον κ. Αντιδήμαρχο  ότι, αφού δεν υπήρξε αποτέλεσμα από τα ημίμετρα που πάρθηκαν έως σήμερα , θα δοθεί εντολή και θα ξεκινήσει η διαδικασία για ανάληψη εργολαβίας από εξειδικευμένο συνεργείο.

Πράγματι μετά την αποχώρηση μας από το Δήμο ενημερωθήκαμε από  κ. Αντιδήμαρχο ότι ήδη μεταβαίνει στο σχολείο τεχνικός εξειδικευμένος για θέματα μόνωσης-στεγανοποίησης . Μετά από λίγη ώρα και παρουσία του Προέδρου  Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων έγινε ενημέρωση της κ. Διευθύντριας και της Προέδρου του Συλλόγου Διδασκόντων ,  από τον υπεύθυνο ανάληψης του έργου κ. Χρήστο Δημόπουλο ο οποίος και δήλωσε έτοιμος για την ανάληψη και έναρξη εργασιών στεγανοποίησης της οροφής. Στο σχολείο μας προσήλθε και ο κ. Αντιδήμαρχος ο οποίος δεσμεύτηκε για την προμήθεια των υλικών που απαιτούνται και συμφωνήθηκε ότι η έναρξη των εργασιών θα γίνει εφόσον προηγηθεί τουλάχιστον μία εβδομάδα καλοκαιρίας , απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη.

Οι εξελίξεις πράγματι ήταν άμεσες , γεγονός που μας κάνει να σκεφτόμαστε θετικά για την συνέχεια . ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ !!!